Online saus-battle tussen Ali B & Gouda’s Glorie loopt uit op mooie samenwerking

De afgelopen weken is er op Instagram een mooie samenwerking ontstaan tussen Ali B en Gouda’s Glorie. De nieuwe track ‘Saus’ van Ali B ft. Numidia was voor Gouda’s Glorie een inhaker die we niet konden laten liggen.

Lees verder

HEB JE SAUS, HEB JE GLORY!

Saus doe je niet alleen maar op een frietje, het is ook dat beetje extra wat jou – of een ander – zo bijzonder maakt. Het team achter de Gouda’s Glorie Snacksauzen maakte razendsnel een eigen videoclip in reactie op Ali B.

Ali B op Instagram: “Zoals jullie weten heb ik laatst een track uitgebracht genaamd Saus en @goudas.glorie heeft daar super vet op ingehaakt! Ik heb meteen contact gezocht en ik kan jullie nu vertellen dat we een hele gruwelijke samenwerking aan gaan.. 🔥🔥🔥 Hoe vet is het dat gewoon een liedje nog zo veel extra saus krijgt?”

Snacksauzen van Gouda’s Glorie

De Gouda’s Glorie Snacksauzen zijn super tasty! De serie bestaat uit vijf varianten: Red Hot Samurai Sauce, Fresh Garlic Sauce, Sweet Onion Sauce, Spicy Andalouse en Katjang.

Super Tasty Snacksauzen

Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige snacksaus met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites, tosti en een broodje hamburger. De Fresh Garlic Sauce is een echte klassieker in het snacksauzen assortiment van Gouda’s Glorie. Deze frisse saus met verse knoflook smaakt vooral lekker bij kip, een broodje shoarma en bij de BBQ. De Sweet Onion Sauce is een friszoete saus met knapperige stukjes ui. Heerlijk bij frites en een broodje hamburger. De Spicy Andalouse Sauce is een romige, pikante saus met tomaat en kruiden. Heerlijk bij kip, frites en een broodje hamburger. Probeer ook de nieuwe Spicy Peanut Katjang saus, een pikante saus met pinda’s, sambal en tomaat. Deze heerlijke saus is geïnspireerd op de bekende Indonesische pikante pinda’s. Lekker bij gegrild vlees, kip en frites.

SAUS-MASTER ALI B

De match heeft een enorme vlucht genomen en gaat inmiddels verder dan alleen online. We hebben nu ook samen bovenstaande commercial gelanceerd. Hierin heeft Ali B de hoofdrol als ware saus-master in zijn eigen foodtruck en geeft hij iedereen wat saus: Spicy Peanut Katjang, Red Hot Samurai, Sweet Onion, Fresh Garlic en Spicy Andalouse. Heb jij ook saus? Laat het zien op Intagram en TikTok met #jijhebtdiesaus!

Waar te koop?

Bekijk hier winkels waar je Gouda’s Glorie kunt vinden.

Bekijk verkooppunten